15 Temmuz Şehidi Askeri Çoban İlkokulu

Telefon : 90 (543)7353084
WEB https://15temmuzsehidiaskericobanio.meb.k12.tr
Adres : İSTASYON MAH.
VİZYON : İyi organize olmuş eğitim ortamı içerisinde bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların potansiyellerini ortaya çıkarmak, onları bilgili, becerili, kendine güvenen, iyi iletişim kurabilen, çevreye duyarlı, öğrenmeyi öğrenen bireyler yetiştirmek için varız...
MİSYON : Çağın gerektirdiği bilgi, beceri ve teknolojiyi kullanarak kendini geliştirmeye çalışan, evrensel değerlere sahip, değişimi ve gelişimi kendine ilke edinmiş bireyler yetiştirmeyi amaçlayan kaliteli, çağdaş, seçkin bir kurum olmaktır
BAŞARILAR : OKULUMUZ FUTBOL, ATLETİZİZ, SATRANÇ, BOCCE, DART GİBİ BİRÇOK ALANDA KUPA KAZANMIŞTIR.

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
Saatler : 12:50 18:10
Yabancı Dil : 2. SINIFTAN İTİBAREN İNGİLİZCE DERSİ VERİLMEKTEDİR
Isınma : DOĞALGAZ
Servis : Yok
Ulaşım : ŞAHSİ ARAÇLARLA ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.MÜNİBÜS DURAĞINDAN 15 DK YÜRÜME MESAFESİ VARDIR.
Yerleşim Yeri : Kenan Evren Caddesi Mezbahane Sokak Ergani/DİYARBAKIR
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : DİYARBAKIR MERKEZE UZAKLIK 40 KM. İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 1 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : FUTBOL, VOLEYBOL, DART, BOCCE
Bilimsel Etkinlikler : TUBİTAK
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Okulumuz 2021-2022 eğitim öğretim yılında tadilata girmiştir. Depremde herhangi bir hasar almamıştır.Sınıf mevcutları 30-35 öğrenci arasındadır.